Tiny House Farm

comfortabel en klein, met veel betaalbare levensruimte en luxe

Klein maar fijn genieten

Waarom kromliggen voor een hoge hypotheek? Waarom niet minder woonlasten, minder schulden? Met de charme van een kleine woning. Landelijk op een grote lap grond om bevrijd en ook nog eens zelfvoorzienend te zijn. In een compacte woning van 40 tot 75 m2 vloeroppervlak op een kavel van ongeveer 600 m2. Dicht tegen de natuur in de bosrijke omgeving van Oosterwold. Op slechts 10 minuten van het Gooi en 25 minuten van Amsterdam.

Voor wie?

Tiny House Farm is er vooral voor singles, duo’s of latters. Jong en oud. Ook voor (binnenlandse) expats die in de provincie wonen, maar in de Randstad werken en daar ook een domicilie wensen. Tiny House Farm is beslist geen recreatiepark. Het is een aantrekkelijke permanente woonom-geving. Met eigen moestuinen, of een boomgaard of kruiden-tuin. Binnen de bijzondere spelregels van Oosterwold met veel toegevoegde luxe en minder (financieel) gedoe.

  • referentie ontmoetingsplek
  • voorbeeld: tiny containervilla
  • voorbeeld: OAS1 - model 5
  • voorbeeldhuis


Aantrekkelijke extra voorzieningen

Tiny House Farm wordt een soort van boerenhoeve. Centraal in de opzet bevindt zich een ontmoetingsplek. Een interessant architectonisch ontwerp met een gemeenschappelijke wasserette, een mediatheek voor het delen van boeken, muziek en beeld, een leestafel met kranten en tijdschriften, en een gym met professionele fitnesstoestellen. Elke bewoner krijgt tevens de beschikking over een opslagbox voor fietsen en berging. Wonen op de Tiny House Farm betekent win-win-win.

Kavel 600 m2 vanaf € 75.000, inclusief alle voorzieningen

Een kavel van 600 m2 op de Tiny House Farm gaat ongeveer € 75.000 kosten, inclusief de voorzieningen waarvan elke bewoner deelgenoot wordt. Een kavel van 600 m2 met een woning zal tussen € 175.000 en € 250.000 kosten (afhankelijk van de wensen, woningtype en grootte). Hoe dan ook, voor velen een haalbare zaak. De Tiny House Farm biedt alle creativiteit voor uw woning. Zelf ontwerpen en bouwen, of samen met een architect, of een huis uitzoeken op de landelijke BouwExpo Tiny Housing die in 2016 – 2017 in Almere wordt georganiseerd. Er is heel veel mogelijk, maar wel binnen de wettelijke (lichte) bouwregels en de bijzondere condities van Oosterwold.

Informatie kunt u aanvragen via info@woneninoosterwold.nl