CONTACT

Wonen in Oosterwold BV (WIO) is in 2014 opgericht en is een initiatief van BKVV Architecten en SMLXL BV.

Heeft u een vraag, suggestie of wenst u informatie of een persoonlijke gesprek over onze diensten en collectieve initiatieven, vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen daarna contact met u op.

Wij gebruiken de verstuurde informatie om u te helpen met uw vragen en delen deze gegevens indien nodig met derden. Door het aanvinken van het vakje geeft u aan dat u akkoord bent met onze privacyverklaring.

(dit is om spam te voorkomen)

info@woneninoosterwold.nl

informatiecentrum De Bouwbieb en WIO
Auguste Comteweg 15, 1345 CD Almere (alleen op afspraak)

Route via de A27:
op de A27 afslag 37, daarna via de Vogelweg richting Almere-Hout. Na 1,5 kilometer linksaf de Tureluurweg op (richting De Groene Kathedraal). Na 250 meter, na het bos, linksaf de Auguste Comteweg oprijden (dit is een half verharde weg). De Bouwbieb bevindt zich direct aan de linkerkant.

Route via de Waterlandseweg:
vanaf de Waterlandseweg bij het SHELL-station de Vogelweg opslaan. Na 2 kilometer rechtsaf de Tureluurweg op (richting De Groene Kathedraal). Na 250 meter, na het bos, linksaf de Auguste Comteweg oprijden (dit is een half verharde weg). De Bouwbieb bevindt zich direct aan de linkerkant.

Locatie/ routebeschrijving via Google Maps: https://goo.gl/maps/xKTR95NC3jz

Privacyverklaring
Klik hier voor onze privacyverklaring.

Perscontacten

Indien u belangstelling heeft voor de publicatie van een artikel over onze woonconcepten, inclusief het gebruik van rechtenvrije ‘artist impressions’, neem dan contact met ons op: info@woneninoosterwold.nl.

Wij bedanken de gemeenten Almere en Zeewolde voor het gebruik van enkele beelden uit de Intergemeentelijke Structuurvisie. Bovendien bedanken wij Almere 2.0 – Werkmaatschappij Oosterwold en Rijksregioprogramma PRAAM Land-goed voor initiatieven voor het gebruik van enkele impressies.